Om oss

EmbeddedArt AB består av hängivna tekniker, programmerare, konstruktörer och projektledare som tack vare lång erfarenhet, hög kompetens och kreativitet kan tillhandahålla unika tekniska lösningar med både bredd och djup.

EmbeddedArt AB grundades 2009 i Stockholm av Lars Tegborg (VD), Stig Tulevall och Matti Kaikkonen (Säljchef, Styrelseordförande).
EmbeddedArt AB grundades 2009 och idag har vi kontor i både Stockholm och i Karlskrona med totalt ca. 35 medarbetare. Främst är vi verksamma inom teknik och utveckling av produkter för försvarsområdet, undervattensteknik, elektronikindustrin, samt för professionellt dykeri.

Vi utför uppdrag inom produktutveckling och har en bredd som möjliggör helhetsåtaganden med projektledning, mekanik, elektronik, mjukvara, test, verifiering, dokumentation, förserieproduktion och annat som behövs för en komplett lösning. Men vi gör även mer nedbrutna och fokuserade arbeten som t.ex drivrutinsutveckling, kretskortlayout eller ren konsulting.

All verksamhet baseras på ett integrerat ledningssystem omfattande Kvalitetsledningssystem enligt ISO 9001:2015, Miljöledningssystem enligt ISO 14001:2015 och ett ledningssystem för Arbetsmiljö enligt OHSAS 18001:2007 innefattande ett systematiskt arbetsmiljöarbete enligt AFS 2001:01.

Har du frågor eller vill veta mer om något?


Stockholm

info@sublight.se (dykprodukter)