Om oss

EmbeddedArt AB består av ett gäng hängivna tekniker, programmerare, konstruktörer och projektledare som tack vare lång erfarenhet, hög kompetens och kreativitet kan tillhandahålla unika tekniska lösningar med både bredd och djup.

EmbeddedArt AB grundades 2009 i Stockholm av Lars Tegborg (VD), Stig Tulevall (avliden) och Matti Kaikkonen (CSO).

I dag har vi kontor i både Stockholm och i Karlskrona, vi är totalt ca 30 medarbetare i olika åldrar och med olika bakgrund. Vi är främst verksamma med utveckling och teknik av produkter för försvarsområdet, undervattensteknik, elektronikindustrin, samt för professionellt dykeri.

Vi utför uppdrag inom produktutveckling och har en bredd som möjliggör helhetsåtaganden med projektledning, mekanik, elektronik, mjukvara, test, verifiering, dokumentation, förserieproduktion och annat som behövs för en komplett lösning. Men vi gör även mer nedbrutna och fokuserade arbeten som t.ex drivrutinsutveckling, kretskortlayout eller ren konsulting.

Våra medarbetare i Stockholm

lars-tegborgmatti-kaikkoneneva-billaudelper-perssonmikael-janeheim2david-wolff2rickard-randa-hedwallsven-jungmaranton-ericsonborje-anderssonedwin-osterglenn-nordinmartin-perssonulf-isacsonchrister-wessbergdennis-lonnqvistulrik-karlssonstijnjohannes-wolff-mindrebildpamigmindre2

Våra medarbetare i Karlskrona

jorgen-juhlinimg_0451robert-erikssonthomas-anderssonper-einarssonmalin
Kontoret Stockholm
EmbeddedArt AB
Kungsholmsgatan 8B
112 27 Stockholm

Tele: 08-500 00 223
Mail: info@embeddedart.se

Hitta hit -->

​​​​​​​
EmbeddedArt Karlskrona AB
Vallgatan 20
371 30 Karlskrona

Tele: 073-233 15 96
Mail: info.karlskrona@embeddedart.se​​​​​​​

Hitta hit -->