SYSTEMUTVECKLING

EmbeddedArt erbjuder tjänster inom mjukvaru- och elektronikutveckling samt mekanikkonstruktion för uppdrag hos kund eller för projekt som vi genomför i våra egna lokaler. Vi har verktyg och system in-house inklusive ett välutrustat elektroniklabb och en verkstad.


Inbyggda system

Utveckling av inbyggda system en konst i sig. Kraven är ofta väldigt tuffa och krävande. Kostnader måste minimeras samtidigt som tillräckliga prestanda och funktionalitet ändå måste finnas. Allt i en storlek man inte tror är möjligt och med en leveranstidpunkt närmare än man vågar tänka på. För att kunna lösa den här typen av problemställningar krävs lång erfarenhet, kunnande och inte minst innovationsförmåga. Och just det är kärnan i EmbeddedArt - konsten att kombinera kunskaper och erfarenheter inom flera områden. Lägg till förståelse av våra kunders verksamhet och hur produkten kommer att användas så har man det som krävs för att framgångsrikt genomföra krävande projekt.

Kontakta Mathias

​​​​​​Konsultchef
mathias.lundberg@embeddedart.se
+4679 099 2546

Mjukvaruutveckling

Utveckling av mjukvara är främst inriktad på hårdvarunära tillämpningar, applikationer, signalbehandling och GUI/HMI. Vi på EmbeddedArt är väl förtrogna med att hantera de speciella krav och den miljö som gäller för inbyggda system vad gäller resurser, prestanda och kostnad.

EmbeddedArt har även kompetens och lång erfarenhet av backend för administrativa och finansiella system.

Mekanik och verkstad

​​​​​​​För att lyckas med hårdvaruutveckling av nya kompontenter anser vi att det är viktigt att ha korta ledtider. Därför har våra mekanikkonstruktörer alltid tillgång till vår prototypverkstad utrustad med bland annat 3D-printers, lödstationer, gjutstationer, pelarborr, trycktankar med mera. Och allt detta finns centralt i Stockholm på Kungsholmen.

Elektronikkonstruktion

Analog och digitalkonstruktion är vår hemmabana. Vi har arbetat länge med utveckling av produkter för medicintekniska företag, försvaret och försvarsindustrin ofta med extrema krav på prestanda och robusthet. Vi är med hela vägen från förstudie till prototypframtagning.

Tillsammans med lång erfarenhet av utveckling av system med krav på låg strömförbrukning, lågt brus, speciella EMI/EMC krav garanterar det lösningar av högsta kvalitet.