Systemutvecklare plattformar

Om rollen

Du kommer att arbeta med utveckling av plattformar för inbyggda system. Arbetet bedrivs ofta i projektform tillsammans med erfarna och kompetenta kollegor i våra lokaler på Kungsholmen, men kan också bedrivas på plats hos kund. Det vi kan lova är att projekten är omväxlande, utmanande och stimulerande. Och inte minst lärorika!

Kompetens och erfarenheter

Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet av systemdesign och hårdvarunära programmering.
 
Det ses som mycket meriterande om du kan flera av dessa tekniker;
  • Goda kunskaper i C/C++ och gärna något annat
  • Goda kunskaper av plattformar som Windows och Linux samt ramverk som Yocto
  • Erfarenhet av CI/CD
  • Erfarenhet av HW-nära programmering, Linuxkärnan och drivrutiner
  • Erfarenhet av signalbehandling
  • Erfarenhet av enhetstest och modultest
  • Erfarenhet av agil metod
Samt att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Utbildningsnivå

Du har antagligen en eftergymnasial utbildning, men vi tittar mer på din erfarenhet i detta läge. Har du kortare erfarenhet ställer det högre krav på utbildning. Har du längre erfarenhet väger det tyngre än utbildningsnivån.

Personliga egenskaper

Arbetet kräver självständighet, kreativitet, engagemang och drivande arbetssätt och givetvis god samarbetsförmåga. Du är utåtriktad, ansvarstagande, har en positiv inställning och är intresserad av människor och teknik.

Din ansökan

Är du intresserad av tjänsten eller har ytterligare frågor, kontakta Mathias Lundberg på e-post mathias.lundberg@embeddedart.se 

Tjänsten kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess. Om det blir aktuellt krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev. Skicka ansökan per e-post till jobs@embeddedart.se.
 
Vi ser fram emot din ansökan!