Jobba på EmbeddedArt

Aktuella rekryteringar

C/C++ utvecklare för inbyggda system till EmbeddedArt

Till EmbeddedArt söker vi en utvecklare C/C++ inom inbyggda system för utmanande och stimulerande arbetsuppgifter.

 

EmbeddedArt är ett teknik- och konsultbolag specialiserad inom produktutveckling för inbyggda system och för system till försvaret och försvarsrelaterad industri. Kontoret finns på Kungsholmen i Stockholm.

 

Om rollen
Vi söker nu mjukvaruutvecklare för tillsvidareanställning på heltid. Du kommer att arbeta med utveckling av mjukvara för inbyggda system och för system till försvarsområdet. Kunderna är allt från små bolag till multinationella koncerner. Arbetet bedrivs ofta i projektform tillsammans med erfarna och kompetenta kollegor i våra lokaler på Kungsholmen men kan också bedrivas på plats hos vår kund. Det vi kan lova är att projekten är omväxlande, utmanande och stimulerande. Och inte minst lärorika!

 

Kompetens och erfarenheter
Vi tror du har 3+ års erfarenhet av systemdesign och hårdvarunära programmering inom inbyggda system.
 
Det ses som mycket meriterande om du kan flera av dessa tekniker;
 • Goda kunskaper i C/C++, Python
 • Goda kunskaper av plattformar som Windows, Linux och ramverk som Yocto
 • Erfarenhet av grafiska miljöer som Qt, QML
 • Erfarenhet av HW-nära programmering, Linuxkärnan, drivrutiner
 • Erfarenhet av enhetstest och modultest
 • Svenska och engelska i tal och skrift
 
Utbildningsnivå
Du har antagligen en eftergymnasial utbildning. Men vi tittar mer på din erfarenhet i detta läge. Har du kortare erfarenhet ställer det högre krav på utbildning. Har du längre erfarenhet så väger det tyngre än utbildningsnivån.
 
Personliga egenskaper
Arbetet kräver självständighet, kreativitet, engagemang och drivande arbetssätt och givetvis god samarbetsförmåga. Du är utåtriktad, ansvarstagande, har en positiv inställning och är intresserad av människor och teknik.
 
Om EmbeddedArt
Vi arbetar med högteknologisk produktutveckling och konsultverksamhet för industrin och försvarsområdet. EmbeddedArt erbjuder specialistkompetens för kortare eller längre uppdrag hos kund eller för projekt som vi genomför i våra egna lokaler. Något som vi tycker är extra spännande och intressant är projekt där vi är ansvariga för en helhetslösning omfattande hela arbetet från idé till färdig produkt. Våra kunder finns företrädesvis inom medicinteknik, industri och försvarsindustri.
 
Läs mer på www.embeddedart.se
 
Hur är det att vara anställd hos EmbeddedArt?
 • Fast månadslön
 • Tjänstepension med försäkringspaket
 • Kurser, seminarier för att vidareutvecklas i yrket
 • Kontor på Kungsholmen med bra kommunikationer
 • Månadsmöten, konferensresor, besök på mässor, gemensamma aktiviteter mm
Hur är det att arbeta hos EmbeddedArt?
Produktutveckling i in-house projekt ökar gemenskapen med kollegorna och externa uppdrag ger omväxlande arbetsuppgifter och nya utmaningar. Det är roligt att gå till jobbet helt enkelt.
När vi överväger nya uppdrag är konsulten med i diskussionen från början. Vi diskuterar restider, uppdragslängd och innehåll. ”Påtvingade uppdrag” existerar inte. Det är viktigt för oss att helheten fungerar med uppdrag och privatlivet så att individen kan skapa en bra balans mellan arbete och privatliv.
Genom att vi är verksamma både civilt och militärt är spännvidden mellan olika projekt stor. Ena gången deltar man i ett medtech projekt och nästa tar man fram ett system för en ubåt.
Vi vet inte vad nästa uppdrag innehåller - bara att det kommer att bli utmanande och roligt!
Vi är en organisation med korta beslutsvägar och nära till beslut och chefer

  

Din ansökan
Ansök genom att klicka här. I denna rekrytering samarbetar vi med Monster. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Henrik Jansson (Monster) 08-506 524 32. Vi vill att din ansökan innehåller ett CV och ett personligt brev. Vi ser fram emot att höra av dig!

 
 
 
 

Sökord – utvecklare, systemutvecklare, inbyggda system, embedded, C, C++, IT-konsult, försvarsindustri, medicinteknik, industri