Jobba på EmbeddedArt

Aktuella rekryteringar

Elektronikkonstruktörer till EmbeddedArt

 
Vi söker en eller flera elektronikkonstruktörer för utmanande och stimulerande arbetsuppgifter.
EmbeddedArt är ett teknik- och konsultbolag specialiserad inom produktframtagning främst inom inbyggda system och för system till försvaret och försvarsrelaterad industri. Kontoret har vi på Kungsholmen i Stockholm.


Om rollen

Vi söker nu elektronikkonstruktörer för tillsvidareanställning på heltid. Du kommer att arbeta med konstruktion av elektronik, främst men inte enbart, för inbyggda system och för system till försvarsområdet. Kunderna är allt från små bolag till multinationella koncerner. Arbetet bedrivs oftast i projektform tillsammans med erfarna och kompetenta kollegor i våra lokaler på Kungsholmen, men kan även i förekommande fall bedrivas på plats hos vår kund. Det vi kan lova är att projekten är omväxlande, utmanande och stimulerande. Och inte minst lärorika!

Kompetens och erfarenheter

Vi söker både dig som är relativt nyutexaminerad eller har ett antal års relevant erfarenhet inom några av följande områden:
  • Analog och digital elektronikkonstruktion av inbyggda system
  • Kraftkonstruktion
  • Kravställning, specifikationsarbete
  • Schemaritning, PCB-layout
  • Prototyparbete
  • Tekniska underlag och dokumentation
  • Produktionsunderlag
  • Test, verifiering, felsökning, hantering av instrument
  • Erfarenhet av produktutveckling

Utbildningsnivå

Du har antagligen en eftergymnasial utbildning. Men vi tittar mer på din erfarenhet i detta läge. Har du kortare erfarenhet ställer det högre krav på din utbildning. Har du längre erfarenhet så väger det tyngre än utbildningsnivån.


Personliga egenskaper

Arbetet kräver självständighet, kreativitet, engagemang, ett drivande arbetssätt och givetvis god samarbetsförmåga. Du är utåtriktad, ansvarstagande, har en positiv inställning och är intresserad av människor och teknik.


Om EmbeddedArt

Vi arbetar med högteknologisk produktutveckling och konsultverksamhet för industrin och försvarsområdet. EmbeddedArt erbjuder specialistkompetens för kortare eller längre uppdrag hos kund eller för projekt som vi genomför i våra egna lokaler. Något som vi tycker är extra spännande och intressant är projekt där vi är ansvariga för en helhetslösning omfattande hela arbetet från idé till färdig produkt. Våra kunder finns företrädesvis inom medicinteknik, industri och försvarsindustri.
Läs mer på www.embeddedart.se


Hur är det att arbeta på EmbeddedArt

Produktutveckling i in-house projekt ökar gemenskapen med kollegorna och externa uppdrag ger omväxlande arbetsuppgifter och nya utmaningar. Det är roligt att gå till jobbet helt enkelt.
När vi överväger nya uppdrag är konsulten med i diskussionen från början. Vi diskuterar restider, uppdragslängd och innehåll. ”Påtvingade uppdrag” existerar inte. Det är viktigt för oss att helheten fungerar med uppdrag och privatlivet så att individen kan skapa en bra balans mellan arbete och privatliv.
Genom att vi är verksamma både civilt och militärt är spännvidden mellan olika projekt stor. Ena gången deltar man i ett medtech projekt och nästa tar man fram ett system för en ubåt.
Vi är en organisation med korta beslutsvägar och nära till beslut och chefer.
Vi vet inte vad nästa uppdrag innehåller - bara att det kommer att bli utmanande och roligt!


Din ansökan

Skicka din ansökan till jobs@embeddedart.se. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Matti Kaikkonen  08 500 00 223. Vi vill att din ansökan innehåller ett CV och ett personligt brev. Vi ser fram emot att höra av dig!
Sökord – utvecklare, elektronik, elektronikkonstruktör, analog, digital, inbyggda system, embedded, försvarsindustri, medicinteknik, industri